Zelf publiceren in het WCS nieuws?

WCS Nieuws is de vierjaarlijkse uitgave van het WCS Kenniscentrum Wondzorg

WCS Nieuws geeft uitgebreide informatie op het gebied van wondbehandeling en verzorging, casuïstiek en nieuwe ontwikkelingen. Die informatie wordt uit de praktijk zelf gehaald, maar ook uit de wetenschap. Richtlijnen worden vertaald naar de praktijk, er worden handvatten gegeven voor implementatie van de richtlijnen, protocollen en casuïstieken worden geschreven om de praktijkvoorbeelden te kunnen delen.

Zelf een bijdrage leveren aan WCS Nieuws? Dat kan.

Velen onder ons zijn bezig met interessante wondverzorging of speciale behandelingen of zelfs nieuwe ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek.
Uw ervaring en realisaties delen met beroepsgenoten is niet zo evident.
Wij menen dat veel Belgische zorgverleners  te bescheiden zijn om hun realisaties en inzichten te delen, niettegenstaande het prima professioneel niveau er van.
WCS België geeft u de mogelijkheid om via het WCS Nieuws van WCS NL te publiceren zodat uw artikel in het ganse Nederlandstalige gebied zal gelezen worden.

Artikelen voor WCS Nieuws kunnen ingediend worden via redactie@wcs.nl.
Een artikel bestaat uit ongeveer 1200 woorden of drie pagina’s, exclusief illustraties.
Een artikel dient te zijn voorzien van de volgende gegevens: naam auteur(s), functie en werkplek auteur(s), e-mail, datum indiening, adres, postcode en woonplaats.

Voor meer informatie zie de auteursinstructies op de site van WCS Nederland:  klik hier.