#Homepage Teaser: in de kijker

WCS congres ‘Wond zonder naam’

Beste bezoeker, beste collega,

Na meer dan een jaar van COVID 19 perikelen, zijn we zeer blij u te mogen verwelkomen op 26 oktober 2021 op ons wondzorgcongres in het Cultuurcentrum in Hasselt onder de titel: “Wond zonder naam“.

We hebben weer een zeer divers programma samengesteld om er een boeiend en leerrijk wondzorgcongres van te maken.  Meer dan 20 firma’s betrokken in de wondzorg zullen deelnemen om u de laten kennis te maken met de laatste vernieuwingen in de wondzorg.  We hopen zo uw kennis in de wondzorg terug op te frissen en nieuwe kennis bij te brengen om in uw dagelijkse wondzorgpraktijk mee aan de slag te gaan.

Wenst u het concrete programma te weten? Download dan de folder HIER. Inschrijven kan via deze website door in de agenda verder te klikken op WCS Congres Hasselt.

Hou deze datum alvast vrij en schrijf u in!  Wij zullen er voor zorgen dat dit congres in veilige omstandigheden  wordt georganiseerd.         

                                                                                      

Tot binnenkort!
Het WCS team.

Indien de pandemieregels tegen de verwachtingen in ons toch nog zouden nopen tot uitstel of afgelasting van het congres, dan verbindt WCS zich er toe om de door u reeds betaalde toegangsprijs terug te storten.