WOUNDCARE CONSULTANT SOCIETY

WCS Congres Hasselt: wond zonder naam

Datum: 17 november 2020

Geachte bezoeker, geachte collega,

WCS heeft dit jaar haar groot Wondzorgcongres gepland voor 17 november te Hasselt onder de titel:
Wond zonder naam“.

De inhoudelijke aspecten zijn helemaal klaar.
Zoals vele andere organisaties wachten we nog op enkele belangrijke beslissingen en praktische aangelegenheden om de organisatie ter plaatse vorm te kunnen geven.

Ons programma 2020 vindt u onder deze link:
WCS congresfolder 2020 programma versie:

Vanaf 1 september ( en waarschijnlijk niet eerder) zal het duidelijk worden hoe we ons congres praktisch zullen kunnen organiseren met inachtneming van de dan geldende regels. De Nationale Veiligheidsraad heeft ons al wel enig perspectief geboden, maar  de geldende regels van fysieke afstand en hygiëne zullen ongetwijfeld mee bepalen hoe het congres er zal kunnen uit zien.
Waarschijnlijk zullen we niet zoals anders onbeperkt onze honderden deelnemers kunnen ontvangen, u allen dus.

Wij zullen de inschrijvingen ook pas opstarten als we werkelijk groen licht hebben voor deze realisatie.
Wij hopen en schatten dat dit vanaf 10 september zou moeten kunnen mogelijk zijn.

Als er een numerus clausus dient gehanteerd te worden dan zullen we dit hoe dan ook met veel spijt in ons hart moeten toepassen en zullen we jullie niet allen kunnen ontvangen.

Het CCH in Hasselt is momenteel bezig met het uitstippelen van een concreet actieplan om de evenementen in het najaar vorm te kunnen geven. Wij van onze kant zullen alle inspanningen doen om zo efficiënt en veilig als mogelijk ons congres te laten plaatsvinden.
Ook de bedrijven hebben formeel bevestigd dat zij zeker aanwezig wensen te zijn om jullie te informeren over hun producten.

Hopelijk kan u er bij zijn en kan het ook de gelegenheid scheppen om elkaar nog eens te ontmoeten in een iets of wat andere sfeer dan diegene waarin we geruime tijd allemaal genoodzaakt waren te werken.

Hou u gezond en zorg vooral goed voor uzelf en voor elkaar.

Vriendelijke groet en tot binnenkort.

Het WCS team.