#Homepage Teaser: in de kijker

September… Terwijl iedereen zich klaarmaakt voor een nieuw schooljaar, zijn wij als wondzorgvereniging ook zeer actief bezig om van ons wondzorgcongres hopelijk weer een succesverhaal te maken.  Noteer alvast 20 november 2018 in jullie agenda: ‘wondzorg met impact’, een boeiende congresdag die zal doorgaan in het Cultuurentrum in Hasselt.  Het programma en de flyer kan u reeds vinden op deze website.  De inschrijvingen lopen ondertussen al goed binnen.  Indien je zelf nog niet bent ingeschreven, wacht niet te lang. Dit kan via deze website.

Ook het Postgraduaat Woundmanagement en de permanente vorming referentieverpleegkundige zijn ondertussen een groot succes en zijn helaas voor vele geïnteresseerden reeds volzet.  Moest je dus interesse hebben voor de cursus van volgend academiejaar 2019-2020, noteer alvast dat je zeer tijdig moet inschrijven.

Verder willen we jullie ook meegeven dat er onder de rubriek ‘info wondprodukten’ een informatieve lijst te vinden is met wondprodukten van verschillende firma’s. Ga zeker eens een kijkje nemen.

Groeten en hopelijk tot binnenkort op ons congres!

Het WCS Bestuur