#Homepage Teaser: in de kijker

September was de start van het nieuwe schooljaar… Voor ons weer de start van het Postgraduaat Woundmanagement.
Nieuw voor dit academiejaar is dat je door het volgen van de eerste en tweede module ook het getuigschrift van referentieverpleegkundige in de wondzorg kan krijgen.  De opleiding is ondertussen weer succesvol gestart.

In het najaar zal er  terug een avondsymposium georganiseerd worden omtrent oncologische wondzorg, namelijk op 7 december.
Een informatieve mailing hierover is rondgestuurd. Indien u deze graag ontvangt en u ons uw e-adres nog niet heeft overgemaakt, kan u dit doen via het contactformulier of door de nieuwsbrief aan te vragen.
Deze activiteit is ondertussen toegevoegd aan onze kalender en u kan zich inschrijven.

Indien u van al deze info snel op de hoogte wenst te zijn, like dan zeker onze Facebook pagina.  Onderaan elke pagina vindt u een koppeling.

Verder willen we als wondzorgvereniging u ook zo goed mogelijk informeren over de verschillende wondproducten op de Belgische markt. Heel wat bedrijven hebben ons de nodige informatie bezorgd.
U kan sinds enkele tijd onder de rubriek wond-info een nieuwe pagina vinden met  allerlei informatie rond wondproducten.  We hopen u hiermee verder te helpen in uw dagelijkse wondzorgpraktijk.

 Veel leesplezier!

Het WCS bestuur